dijous, 31 de juliol del 2008

POSAR LÍMITS

Quan l'extremisme porta a l'insult...a l'arrogància....ens fa mal a tots; però sobre tot fa mal Catalunya.

Aquest matí, mentre anava a la RENFE he escoltat a la ràdio una notícia que m'ha semblat increïble: un regidor d'Alternativa Baix Gaià, en l'oposició a l'ajuntament de Torredembarra, i ex cap de llista d'ICV-EUiA a les eleccions generals per Tarragona, havia instat en to mordaç al seu bloc a apadrinar per 1.000 euros nens extremenys. Les imatges, les frases,....ultrapassaven els límits de la política,.....també de la política 2.0.
Les reaccions no s'havien fet esperar. La primera la del govern d'Extremadura, també el govern d'Espanya, i fins i tot Guillot (del seu propi partit) .
Fem política a la xarxa, .....però dintre d'uns límits, fora dels quals.....tots en surtim perjudicats.

8 comentaris:

Andrés Martín ha dit...

Hola Carme;
D'una banda; està totalmente fora de lloc l'acció del regidor de Torredembarra. S'ha retractat i ICV a través d'en Guillot s'ha desmarcat d'aquesta acció.
D'altra banda, és una xorrada molt gran el que tu anomenes política 2.0.
I tribanda: l'actual sistema de finançament autonòmic, especialment la fórmula d'anivellament, és un exemple d'INCOMPETÈNCIA i MALA POLÍTICA. I el PSOE només parla d'status quo, no de millorar el sistema.
Espero que siguis capaç de separar el gra de la palla.

Anònim ha dit...

El que es un insult que un ciutadà català hagi de pagar per viatjar per les carreteres del seu país. De Barcelona a Girona, 17 euros d´anada. De Tarragona a Barcelona, 8 euros. De Barcelona a Mataró, 3 euros. De Barcelona a Manresa, 7 euros. De Tarragona a Tortosa' El tunel del Cadí? Tota la meva solidaritat amb l´atac a la llibertat de pensament del regidor. Gràcies per l´humor sà. hem de ser solidaris amb Extremadura on viuen millor que molts nosaltres

Carme Carmona ha dit...

Hola Andres.

Veig que segeuixes puntualment totes les meves actualitzacions. Bona notícia pel meu bloc.

Posar qualificatius sense arguments a les opinions de les persones no és bó ni de gaire sentit democràtic,...però en tot cas respecto la teva opinió.

Sobre el finançament autonòmic i separar el gra de la palla (del que dubtes que jo sigui capaç --¿?--) ,..em remeto a les últimes declaracions del President Montilla (contestant altres de Mas) que estic segura que tu també compartiras; o no....no ho sé si acabaras dient el que diu Mas...i, per tal de disparar contra el PSC, dispararas contra el govern tripartit de la Generalitat. Estaré a la guait de les teves opinions. Seras coherent amb el que sempre pregones,....o seras coherent amb el que fa la teva formació política?

Salutacions, bones vacances i bona sort!

Roger M. Puig ha dit...

Amb el cas del Lluís Suñé s'ha demostrat que vivim en un país profundament hipòcrita. Les reaccions han estat absolutament desmesurades i desproporcionades. Per què no s'ha muntat aquest linxament cada vegada que Rodríguez Ibarra o Alfonso Guerra han dit bestieses de les seves? Perquè som profundament hipòcrites.

Anònim ha dit...

Bloc de Noves Generacions del Partit Popular de Ripollet:

http://www.nnggripollet.blogspot.com/

Carme Carmona ha dit...

Hola.

Les sortides de tó, comentaris contra Catalunya amb tics del passat, tant de Rodríguez Ibarra com de Guerra han estat sempre criticats des d'aquí.
Com ho han de ser les manifestacions de Suñé que, a més a més utilitza imatges infantils i imatges de la institució del govern d'Espanya, per insultar Extremadura. Tot això lluny de centrar el debat que toca fer......ajuda a tots aquells que, fins i tot de les files del PSOE, s'han instal·lat en el discurs de la disgregació i la crispació.
I ara això, a nosaltres catalans, ens insteressa menys que mai. Per què no ens insteressa gens animar aquesta gent.
En realitat amb el cas de Suñer s'ha demostrat que des de Catalunya no compartim aquests camins i que des d'Espanya.....tampoc.
Utilitzar la red per fer política "destroller" és un mal camí.
Salutacions...i bon estiu!

Anònim ha dit...

I Zapatero diu que acompleix l'Estatut.
Us les fiquen doblades!
Indigne.

Anònim ha dit...

llegir tot el bloc, bastant bo