divendres, 11 de juliol del 2008

A una setmana




A una setmana de l'11è Congrés del PSC. mirant l'edició de la memòria de les esmenes presentades (6800 que han quedat agrupades en 4800 publicades), podem afirmar amb orgull que aquest és un partit viu arreu de Catalunya; és el partit de la gent però també és el partit que mostra un gran potencial intern, que promou el debat i la participació com a valors però també com a realitats del nostre dia a dia, del nostre Congrés; aquests principis, aquests valors, fan que el PSC sigui el partit de Catalunya amb major nombre de militants (més de 74000).
La delegació de Cerdanyola, amb 14 delegats i delegades, va amb ganes, amb il·lusió i amb responsabilitat pel que significa: representar i defensar les opinions i esmenes de l'Agrupació; la segona en en número de militants de la comarca. També amb la il·lusió de participar en el debat, junt amb un total de 1324 persones delegades i amb un gran eix vertebrador: el catalanisme social i federal.
Però també som un referent de la política 2.0. Des d'allà els delegats i les delegades també podrem postejar, sortir a la xarxa per explicar el debat, des de les sales de les comissions o des d'espais reservats (amb portàtils o sense); ja que hi haurà wifi a tot el recinte del Congrés, espais amb ordinadors i taules preparades per treballar amb portàtils.

Però a més a més, la gent que no vingui com a delegada, però que vulgui participar com a bloguera s'ha pogut donar d’alta com a “Convidat/da” i podrà participar directament, in situ.
Aquest és sens dubte........ el Congrés de LA CATALUNYA QUE SAP ON VA.


2 comentaris:

Andrés Martín ha dit...

On està el federalisme als socialistes?
Feu campanyes amb discursos que després guardeu al calaix.

Anònim ha dit...

A ICV segur que no!