dilluns, 10 de març del 2008

10 DE MARÇ DE 2008

Avui 10 de març qui més qui menys treu conclusions dels resultats electorals.
De manera molt personal faig algunes reflexions:
El Partit Popular, que tractava de desmobilitzar, ha fracassat.
L'alta participació és un element importantíssim en democràcia i tots ens hem de felicitar pel que fa el nou de març. En aquest sentit, felicitar tots els ciutadans i ciutadanes catalans que han participat. Veure els col·legis electorals plens a vessar ha estat un gran espectacle democràtic.
Els d'esquerres, que basaven la seva estratègia electoral amb la crítica constant al govern d'esquerres, no han obtingut bons resultats. La ciutadania no ha volgut pujar-se al seu tren. Aquí Cerdanyola....tampoc ho ha volgut. Fora bó que fessin una anàlisi d'estratègies pròpies.
Els que volien i volen ser decisius des de Catalunya, però tant els feia si amb uns o amb altres; apelaven i apelen al català emprenyat.... . Ara creuen que aquest català ha perdut la dignitat i es deixa fer qualsevol cosa. El resultat: continuen perdent vots.
Qui ha guanyat és Catalunya i Espanya. La primera perquè serà decisiva al govern espanyol amb el PSC que és i serà la majoria catalana al Congrés dels Diputats.
Però, en definitiva, qui ha guanyat són les persones que tindrem l'avantatge de comptar amb un govern d'esquerres que ens posa en el centre de tota la seva activitat política.
ENHORABONA TOTHOM!!.

5 comentaris:

Roger M. Puig ha dit...

Hola Came,

Zapatero acaba de dir que basarà la seva política de pactes amb acords amb CiU i PNB. Suposo que ara no direu que el PSOE és de dretes com feu amb nosaltres perquè tenim el pacte amb CiU, no?

Roger M. Puig ha dit...

Hola Came,

Zapatero acaba de dir que basarà la seva política de pactes amb acords amb CiU i PNB. Suposo que ara no direu que el PSOE és de dretes com feu amb nosaltres perquè tenim el pacte amb CiU, no?

Santi ha dit...

En tot cas ha dit que s'haurà d'entendre. No hi ha una majoria sólida i quantificada d'esquerres (que és el que m'agradaria), cosa que a Cerdanyola si la hi ha. Aquí no calia pactar amb la dreta i no només s'ha pactat amb CiU, el PP també és a l'all.

El PSOE sap que el PSC té 25 diputats i es tindrà en compte.

Carme Carmona ha dit...

Hola Roger.
El govern a Cerdanyola és un govern amb minoria que basa la seva política de pactes amb el PP.

Crec que hi ha una gran diferència. No et sembla?

Salutacions!!

Anònim ha dit...

Em sembla a mi que fent totes les combinacions possibles no hi ha cap pitjor que ICV&PP