dilluns, 3 de març del 2008

UN PLE......CENT DUES PLACES!

Estem en campanya. Es tracta de treballar per un objectiu clar: aconseguir una majoria forta i suficient per poder donar continuïtat a les polítiques socials. Això només serà possible fent president Zapatero.
Entremig.....la ciutat continua, la tasca municipal segueix.
L'últim ple va ser llarg, tant en punts de l'ordre del dia com amb les intervencions del públic.
Destacables:
  • es va aprovar el Pla d'Accessibilitat. Imprescindible per fer una ciutat més humana.
  • es va aprovar el reglament del consell de polítiques de dones.

Importants:

  • Es va aprovar una modificació urbanística que farà créixer malament Cerdanyola. Comportarà la construcció de 1000 habitatges més (a més a més dels previstos en el direccional). Primer modifiquen el número (nombre i grandària) i ara afegeixen 1000 més. Diuen....ARE,.....diuen compactar la trama urbana,....diuen arreglar terrenys i espais degradats....Diem totxo. I de quina manera:......barri cremallera diu el govern. Façana dura diria jo.
  • Es va aprovar una modificació urbanística que modifica les previsions d'equipaments esportius aprovades el mes de juliol. On havia d'anar un patinòdrom.....ara aniran unes pistes de tennis. Per què?

Per tenir-lo en compte:

  • Aprovem la declaració conjunta sobre el dia internacional de la dona, declaració sobre el tema de la conciliació de la vida personal, laboral i familiar, i paral·lament deixem que tanqui una de les escoles bressol amb més solera (TÀNDEM ) que té cent dues places. El compromís amb la conciliació i amb les dones va més enllà que una declaració institucional. Una dona del públic va dir: això és cinisme.

Per no oblidar:

  • Diferències o discrepàncies a l'equip de govern. I només han passat 8 mesos. Algú va sentir l'Alcalde dir al regidor Escoda: "així no anem bé". Quasi dues hores van durar les intervencions (preguntes i respostes) al voltant del tancament de l'escola bressol Tàndem. La sala de gom a gom amb pares i mares, mestres i nens. Aplaudiments per a la Portaveu de CIU, desconfiança cap al regidor d'Educació, nerviosisme del portaveu d'ICV-EUiA, l'Alcalde.......prometen, prometen,......

Per tenir en compte:

  • Des del públic, uns de manera oberta i altres amb dubtes i intervencions insistents, va quedar clara la desconfiança cap a la paraula de l'Alcalde que va haver de defensar-se dient que la seva paraula havia quedat provada durant els últims quatre anys. (¿?). Això no sé si va ser una afirmació prou madurada tenint en compte que un dels nostres regidors va fer notar una sèrie d'incompliments de terminis en relació a la posada en marxa d'escoles bressol durant l'anterior mandat. Bé,.....això és cosa dels seus assessors.

Ara,....després d'un Ple d'aquest nivell..............................tornem a campanya. Ens juguem molt: Zapatero o Rajoy. El futur o el passat. Un país per a tots o un país d'uns pocs. És imprescindible anar a votar i votar amb totes les forces. Raons hi han moltes. Una que a mi em sembla important: perquè no decideixi un altre.

Alguns diran que estem cridant al vot útil. Doncs...si. És així. Perquè el vot INUTIL no porta enlloc. Volem guanyar amb l'alegria de la participació. Volem que el proper govern tingui de President Zapatero; i ho volem fer sense intermediaris, amb el vot directe, amb el vot a la candidatura Socialista, amb el vot a la Carme Chacón.

2 comentaris:

Jesús Hernández ha dit...

Les ARE són un element clau per desenvolupar el pacte nacional per l'habitatge i una de les polítiques d'habitatge actives que es mostren més eficaces. Molt més per exemple que els xecs regal que solen produir espirals inflacionistes i acaven més aviat a les butxaques dels poderosos i no pas dels ciutadans que perceben l'ajut.

Vau votar en contra de La Clota, ara critiqueu l'ARE,a veure com els hi expliqueu als quasi 200 joves que viuran a La Clota que esteu en contra de que s'emancipin. A veure com els hi dieu als ciutadans que rebin un habitatge social de l'ARE que esteu en contra de que la Generalitat i l'Ajuntament els ajudi...

Anònim ha dit...

ANA CAMPO
Això no t'ho creus ni tú , si us plau no facis demagògia