divendres, 4 d’abril del 2008

FUNCIÓ PÚBLICA, SI!

Dimarts aplaudíem els vint-i-cinc anys d'un equipament i un servei que van néixer sota un govern presidit per un Alcalde socialista, Celestino.
Es va fer un reconeixement a la tasca duta per les entitats culturals de tota mena que han donat vida la cultura de Cerdanyola i que han tingut cau a l'Ateneu.
També reconeixíem la tasca política de regidors i regidores, gran majoria socialistes, que durant aquests anys han donat suport polític a la cultura i la comunicació a la nostra ciutat.
Igualment ens felicitàvem per la tasca professional duta a terme per persones sense les quals tant l'equipament com el servei no serien el que són.

Avui, en canvi, he hagut de llegir en un bloc d'un militant del partit de l'alcalde, que considera una desqualificació el fet de ser un treballador de l'Ajuntament de Cerdanyola des fa més de cinc anys.

Com a regidora m'he sentit indignada,.............com a treballadora pública em sento ofesa.

Caldrà ara reivindicar la feina dels treballadors i treballadores municipals, professionals de la funció pública en totes les seves modalitats, durant aquests quasi trenta anys de democràcia?.

3 comentaris:

Jesús Hernández ha dit...

Hola Carme,

En cap moment descalifico els treballadors públics que porten més de cinc anys treballant a l'ajuntament. És la segona vegada en molt poc temps que un militant socialista m'acusa de dir coses que no he dit.

De totes maneres i anant al més important del meu escrit: Creus que és de rebut que un tècnic municipal li digui a la gent que precisament com que ell treballa a l'ajuntament sap millor que ningú el que hi ha; i que sap perfectament que l'alcade s'està construint una casa a Sant Cugat amb diners públics? Això no t'indigna ni com a regidora ni com a treballadora pública?

Vull recordar-te que fa poc en el debat dels xecs de Zapatero que vam mantenir en un blog vas defensar-los amb l'argument de que en alguns casos hi ha una major eficiència del sector privat davant el públic, jo et vaig dir que no hi estava d'acord. Sempre he defensat el sector públic i sempre he defensat als treballadors públics, i això també inclou als treballadors i treballadores municipals.

Per acabar, no crec que m'hagi de justificar per res, però des d'aquí mostrar el meu respecte envers tots aquells treballadors i treballadores que fa anys (la majoria d'ells més de 5!!!) que treballen al servei de la ciutat, siguin funcionaris o no. També mostrar el meu rebuig per a tots aquells treballadors que malgrat estar cobrant dels diners de tots i totes; dediquen les seves jornades laborals a difondre rumors i mentides atemptant contra l'honor d'un ciutadà (en aquest cas l'alcalde), cosa que espero que tu també facis.

Carme Carmona ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Carme Carmona ha dit...

Hola Jesús.
M'indigna i m'ofen qualsevol falsedat: cap a un càrrec o cap a un treballador (públic o privat).
És argument fàcil ficar-se contra els empleats públics (funcionaris o laborals). Per aquesta raó les teves paraules d'insinuació m'han semblat ofensives.
És massa sovint que es culpabilitzen els treballadors públics de la mala gestió política.
No puc compartir, evidentment, atacs personals contra el teu primer candidat, com tu tampoc els deus compartir contra el meu. Suposo.
Però no em puc estar callada quan es diuen descalificacions contra el personal municipal de carrera. Les coses són així.Si no ho has volgut fer, doncs t'has explicat malament, però el que està escrit està escrit. El millor és fer un gest, mal que et sàpigue greu. No et sembla?