dijous, 28 de febrer del 2008

LA PINYA

No fa ni una setmana un dels membres de la nova Junta dels Castellers de Cerdanyola m'explicava que en la construcció d'un castell o d'un pilar entre el 80 i el 90 % de la responsabilitat i de la força depèn de la pinya.
La pinya, aquell conjunt de persones, de mans i braços, que sembla que de manera desordenada fan de coixí, de suport, de força.
La pinya de la gent d'esquerres és la que ara ha d'aconseguir, ha de ser la força, ha de ser el suport que faci possible fer Zapatero president del govern.
Estem en plena campanya, de fet a punt d'arribar l' ecuador. A prop d'unes eleccions de moltíssima importància; del resultat de les quals depèn que el nostre país continuï a l'avantguarda d'Europa, que segueixi marcant les diferències.
La nostra, com altres vegades, està sent una campanya diferent, innovadora, moderna. El PSC ha sabut conectar molt bé amb les noves tecnologies, amb la imatge. Us recomano que visiteu la pàgina del PSC i veieu algun dels espots.
A Cerdanyola també una campanya plena d'idees, participació i innovació: la participació dels militants amb l'enganxada de cartells va ser molt bona. Set equips, set zones a l'hora. Els actes: des de cine-forum a seguiment del debat ZP/RJ, també un èxit. Tots fem pinya.
El proper dia 9....caldrà continuar fent pinya. Pinya per fer Zapatero president.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu, una bona pinya és el que fa que la base sigui forta i aguanti el castell sense patir. No cal afegir-hi gaires coses al teu escrit, LA UNIO FA LA FORÇA.

Petons