divendres, 12 d’octubre del 2007

LA GENIALITAT D'UN ESCRIPTOR



Frankfurt s'ha convertit en una oportunitat exponencial per a la cultura catalana. També ha estat una oportunitat d'escoltar, amb la seva genialitat, Quim Monzó.


Un compte que no és un compte, un discurs que no és un discurs, però que agafa la seva forma per explicar el caminar de la nostra cultura, de la nostra llengua.


També avui, 12 d'octubre, és un molt bon dia per escoltar el compte discurs inaugural de Quim Monzó a la fira de Frankfurt. Us agradarà.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

RECEPTE PER SER UNA BONA CATALANA!
A la Consol Pla, portaveu de CIU, en lloc de fer-se tantes fotos, que per això s'ha apuntat a Cultura, li aniria molt bé anar al cinema i demanar-se la pel·lícula "Discurs d'en Quim Monzo a Franckfurt" i passar-se-la unes quates vegadas a veure si se li queda que vol dir ser català. Que no es el mateix ser català que model de fotgrafia, encara que també es pot ser les dues coses a l'hora: model de ftografia i catalana, i se s'esforça algun dia ...

Anònim ha dit...

M'agradat molt poder escoltar el discurs d'en Quim Monzó, el qual sempre he admirat, a la fira del llibre a Franckfurt. Gràcies Carme per haver-ho fet possible.

Carme Carmona ha dit...

Hola Carmina.
Mentre sentia el discurs vaig pensar que s'havia de colocar en primera plana, més després de tant sentir parlar els casposos contra Catalunya.
Estic contenta que t'agradi.
Ens veurem!!

Anònim ha dit...

Sobre Quim Monzó recomano, sobretot al primer anònim, aquest article, potser us sentiu identificats.

Otro mundo es posible...

http://www.radical.es/informacion.php?iinfo=1434

Anònim ha dit...

Ana Campos
En fa molta gràcia, quant alguns de CIU s'atorgen el papel de donar carnets de catalans. Els de CIU es pensen que són els autèntics catalans i la resta són "charnegos", doncs molt bé la realitat del nostres pais demostra què són catalans els que ens sentint catalans amb indepència dels nostres origents i això tan bàsic els de CIU encara no ho entenen això està bé perquè a dia d'avui estan a l'oposició a la Gene i quina pena que no esten a Cerdenyola al mateix puesto.