dissabte, 7 de febrer del 2009

Perdent el temps,......tancant serveis

Si és cert que els bons governants són aquells que resolen els problemes de la gent i aquells que els ocasionen són dolents, a Cerdanyola tenim un problema.

M’explico: En temps difícils, en temps de crisi econòmica, un bon govern ha de centrar la seva activitat en fer polítiques socials. Especialment dirigides als col·lectius que més la pateixen: persones en situació d’atur, dones, joves, gent gran. Parar l’orella, escoltar la ciutadania, cercar i implantar solucions.

Mentre a Cerdanyola s’incrementa l’atur, manquen escoles bressol, no hi ha espais per a joves o les dones no disposem d’un centre integral d’atenció i recursos; el govern municipal dedica temps, diners i esforços en inventar i reinventar societats i societats; canviar i recanviar els seus estatuts; crear i recrear les mateixes comissions d’estudi una i altre vegada, Ple rere Ple; obrir fases d’al·legacions quan ja intuïm que les decisions són presses; fent la callada per millor resposta a qualsevol crítica o pregunta; modificar el sistema de retribucions de regidors i regidores, per continuar garantint l’abstenció o el vot positiu d’un Partit Popular que cada vegada més sembla la seva comparsa.

Només ha passat un més des de l’aprovació d’un pressupost que havia de ser de contenció de la despesa però d’increment dels serveis i ajuts a les persones. Ara ja sabem la primera de les seves mesures: han tancat el servei de les aules d’estudi per a joves estudiants que, a proposta del Grup Municipal Socialista, es feien a la Biblioteca durant temps d’examens. Havien estat aprovades pel plenari de l’Ajuntament, però sembla que per aquest govern municipal això tampoc té gaire importància.

5 comentaris:

Pol Moragas ha dit...

Hola Carme!

Mira, tens raó. Sincerament és una pena que s'hagui hagut de fer això, però de debò que no s'ha pogut fer més de moment.

Només et puc dir que treballarem per possar solució a aquest problema.

Salut

Carme Carmona ha dit...

Hola Pol.
Hem deixes estorada!!
M'agrada la gent que sap reconeixer els errors i que mira de posar solucions. Vinga.....que sigui aviat!:
Estalviar d'altres "coses" i dedicar els recursos allà on fan falta.

Salutacions!

Pol Moragas ha dit...

Carme, aixi ho sóc sempre...

No serà el primer cop que faig autocrítica, ni l'últim.
Et puc assegurar que sempre seré honest i realista, la gent que em coneix ho sap.

Em sobraria l'última frase que poses sobre estalviar d'altres "coses" perquè ja veig per on van els trets... Suposo que et referiras al sou de la Mònica del PP per portar la comissió del riu sec no? mira, ja he contestat al bloc de l'esther... i crec que ho he pogut deixar bastant clar.
Que et referisis a això o no és una suposició ja que aquests últims dies tots els socialistes esteu amb el mateix.

Si et refereixes a alguna altra cosa no dubtis en comunicar-nos-ho, m'agrada i ens agrada escoltar a la oposició.
D'aquí la mà estesa que alguns no volen creure.

Salut!

Carme Carmona ha dit...

Hola Pol.

Sobre les retribucions del PP, t'he contestat el teu comentari al bloc de l'Esther.

Sobre el tema que ara ens ocupa....la qüestió és: mira a la xarxa i comprova quantes aules d'estudi es fan arreu dels ajuntaments del dit "cinturó vermell" i des de fa temps. Cerdanyola es blava? és d'un altre mon? No hi han joves?
Símplement a Cerdanyola els joves no són una prioritat (per aquest govern evidentment).
Per cert.....quan miris la xarxa veuras que les aules d'estudi són un servei depenent de les regidories de joventut i no de cultura: És un servei pels i dels joves.
Veuras, en definitiva, que es poden fer les coses d'altre manera, pensant en les persones, pensant en el joves i sí: posar els diners públics en allò que li cal a la ciutat.

Salutacions i bona sort.

Pol Moragas ha dit...

Recollides les dades no et preocupis que a dia de demà la Maria Reina es posarà a treballar amb el tema.