dijous, 12 de febrer del 2009

Manca de política de comunicació o ....


La política de comunicació institucional de l'Ajuntament, que la majoria de professionals consideren erràtica, de vegades no ho és tant.

M'explico. Algunes notícies o cartes estan en primera plana dies; altres estan hores o minuts...fins i tot segons.

Això és el que ha passat amb la notícia sobre la nota de premsa del PSC que recull el diari digital Cerdanyola.info, sobre el fet que l'alcalde Morral només defensa la Generalitat en les àrees de govern del propi partit.....amb un evident sentit de govern....al que aquí, Cerdanyola, ja ens té acostumats.

De seguida va quedar tapada per un munt de notícies esportives unes, de successos altres, de política,.....de manera que posada la primera del dia....va resultar ser la que no es trobava a portada. Curios oi? Fixeu-vos en les hores de publicació de cada una.

Aquí podeu accedir directament, ja no al resum, sinó a la nota de premsa sencera que el PSC de la comarca va fer lamentant que Morral no defensi amb la mateixa rotunditat totes les actuacions del govern català, sinó únicament les de les àrees de responsabilitat de la seva formació política. Un exemple del que no ha de ser ni fer un home/dona de govern.