diumenge, 23 de novembre del 2008

PROU!!!!!!!!!!!, PROU DE VIOLÈNCIA MASCLISTA!!

Enguany el missatge dels socialistes contra la violència de gènere vol posar l'accent en les persones que, amb la seva lluita, intenten canviar les mentalitats dels maltractadors de les dones; tothom que, fins i tot amb risc per a la seva integritat física, ajuden les dones víctimes d'aquesta xacra social; tothom que lluita per aconseguir la recuperació de la dignitat de les dones que pateixen violència.

Des d'aquí per les que han mort, per les que ara mateix ho estant patint, per les que ploren, per les que han plorat, per les que lluiten, per les que planten cara, per les que tenen por, per les que callen, per les que criden, per les que s'organitzen, per les que estan soles, per les que van juntes ......per totes.......

Diem.....PROU!!!!!.................Fem costat i cridem molt fort!! PROU DE VIOLÈNCIA MASCLISTA!!

Des de totes les institucions allà on estem, allà on governem, hem de continuar posant mitjans, donant eines per esborrar aquesta xacra social. Per poder dir PROU!!
La Llei d'Igualtat i la Llei Integral contra la Violència de Gènere han estat passes de gegant amb grans objectius que cal anar consolidant:

El Programa per a la inserció laboral de les dones víctimes de violència de gènere; la implantació del GPS contra maltractaments, tot un seguit de noves mesures acordades divendres pel Consell de Ministres i l'acció del govern de la Generalitat per fomentar la inserció laboral d'aquestes dones.

El 25 de novembre tornem a cridar molt fort!! junts homes i dones,......PROU A LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE!!