diumenge, 6 de gener del 2008

LA CANDIDATA SOCIALISTA, UN GRAN VALOR



Fa dies que volia dedicar un espai a la Carme.

Estic contenta que la Carme Chacón sigui la cap de llista del nostre Partit a les properes eleccions generals. Hi ho estic per diverses raons.

Primer de tot... la Carme és capaç. Té prou empenta i podrà representar, amb tot l'orgull que faci falta, la Catalunya optimista i emprenedora que volem. Té provada experiència al mon local, com a Regidora a Esplugues, i a institucions d'àmbit estatal, com a Vicepresidenta del Congrés dels Diputats i ara com a Ministra d'Habitatge.

En segon lloc, també estic orgullosa que aquesta vegada sigui una dona, una dona jove que ha demostrat una gran capacitat de treball i d'il·lusió, la que assumeixi en primera persona, com ella mateixa diu, aquesta responsabilitat.

Finalment, perque vaig tenir l'oportunitat de treballar amb ella, quan va començar a Esplugues com a Regidora delegada de l'àmbit de personal i policia. Sé que creu en el municipalisme. Sempre afirma, i ho fa amb convicció, que les polítiques seran locals o no seran. Però hi ha un tret seu que he de destacar: la seva proximitat. És, per sobre de tot, una dona propera i accesible.

Estic convençuda que la Carme representa la veu socialista de Catalunya: lluitadora, optimista, amb empenta, responsable, capaç, amb veu de dona, jove i propera. Crec que poder comptar amb ella, com a cap de llista, és un gran valor.
Ara és el moment de recolzar la candidatura socialista, la millor candidatura per a Catalunya; per donar continuitat a un govern que ha fet del seu programa electoral una realitat, que va començar retirant les tropes d'Irak i que ha acabat, durant els últims dies, incrementant el salari mínim interprofessional fins als 600 euros.
Bé, des d'aquí...... SORT A LA CARME!!!!. Seguirem la campanya!!