dimarts, 4 de setembre del 2007

Nou curs

La Medina (Marrakech)
Calella de Palafrugell des del camí de ronda

Setembre ja està aquí. Com cada any deixem les imatges d'estiu, les vacances, els paisatges de foto i ens endinsem en la rutina de cada dia: les escoles, la feina, ...
Aquí deixo les dues imatges del que ha estat el meu estiu 2007. Els dos llocs valen la pena.
Ja vaig dir que de Marrakech em quedo amb les olors de les espècies. De Palafrugell....els camins de ronda.
Ara, amb forces renovades, tornem a Cerdanyola, a la preparació del nou curs escolar però també a la del nou curs polític.
I, totes dues coses es van ajuntar, malauradament, el 3 de setembre en un sol acte: la inauguració de l'exposició sobre els 25 anys de l'Escola La Sínia.
L'exposició, recull fotogràfic de la història de l'escola, està organitzada al voltant dels tres colors bàsics i del negre. El més destacable: és el resultat de la participació de la comunitat educativa de l'escola, pares, mares i alumnes. Val la pena visitar-la. Us la recomano.
L'acte d'inauguració, amb una sala plena de gom a gom, van intervenir una de les mestres de la Sínia i la presidenta de l'AMPA. Va tancar les intervencions el regidor d'educació. El més destacable: l'afirmació del regidor que ara, en aquests moments, el nou govern municipal treballa per dissenyar la feina i els objectius que es volen assolir en el nou mandat.
Curiós oi?
Fins ara tots els discursos d'aquest nou govern giraven al voltant d'una sola idea: la continuació d'un projecte. El de Cerdanyola és un projecte que hores d'ara no té objectius definits?
Em sembla, si més no, preocupant.