diumenge, 30 de setembre del 2007

MEMORABLE!!!!




Així defineixo l'últim ple municipal.

Alguns poden dir que soc massa optimista. Però és així perque vàrem aconseguir que un servei muncipal, amb divuit anys d'història a la nostra ciutat, no s'anés en orris gràcies a maniobres politiqueres del "nostre sr. alcalde".
L'Aula de Música Moderna va arribar al Ple tocada de mort. Va sortir amb un futur per endavant. La cultura, l'educació, els joves, la ciutat.....HAN GUANYAT,..... el govern municipal ha perdut!!.

De la crònica del Ple en sentirem de moltes i de molts colors però jo destacaria:

1.- Moltes modificacions pressupostàries. Unes per declarar l'assabentat, altres per ser ratificades. I direu,....quina diferència hi ha?. Doncs les primeres no es voten (l'alcalde les ha aprovat per decret tenint competència per fer-ho). Més o menys criticables pel seu contingut però pot fer-ho. Les segones s'han de ratificar perque l'alcade les ha aprovat sense que sigui competent per pendre aquesta decisió. Per això el Ple les havia d'aprovar (ratificar). La separació de poders als ajuntaments també és un fet real, legal. Sembla una futesa però no és així. És en aquest punt on vaig sentir una de les afirmacions, per part de l'alcalde i regidors d'ICV-EUiA, que no esperava sentir en aquell àmbit i procedint d'aquelles persones.

2- Morral va afirmar com us deia, i sense cap pudor democràtic, que el que importa en la gestió política són els resultats i no pas les formes. Em van fer mal les oides!!!! Cóm podia dir això en una sala de plens d'un Ajuntament democràtic??. Aquest principi: importen els resultats però no cóm aconseguir-los, s'apropa al pensament d'un filòsof detestable: Maquiavel. Quan un arriba a pensar que no importen les lleis, que el nostre estat de dret, el nostre ordenament jurídic, és un destorb.....està lindant les formes de govern dictatorials. Quan un governant creu que els seus desitjos són els desitjos del poble,....s'està extralimitant. Espero, de tot cor, que quan el sr. alcalde llegeixi l'acta de la sessió en faci una reflexió sincera. Els poders públics estan sotmesos a les lleis. No ha de ser d'altre manera.No més faltava!!!!!. Nosaltres defensarem l'estat de dret per sobre d'opinions, a risc que aquesta gent ens critiqui i parli de política en termes que no hem de compartir i que justament han fet que les persones dubtin dels seus governants. Primer fer,......despres ratificar. Aquesta ha estat la dinàmica del govern durant aquests mesos. I no per urgències (sobre les que la llei lògicament és permisiva). Les questions d'urgència han estat les urgències electoralistes amb l'objectiu de mantenir el poder. Aquest ha estat el full de ruta d'aquest govern.

3.- Pel que fa al Partit Popular s'ha de reconèixer que va mostrar notable habilitat. Volia demostrar que no hi ha pacte de govern. Doncs.... va votar la nostra moció sobre l'Aula de Música Moderna. El sr. Gonzalez va dir obertament: "así se ve que no hay pacto". Però aquesta maniobra....no demostra res. La resta de qüestions importants (que no eren poques) es van poder aprovar gràcies a l'abstenció o al vot favorable dels tres regidors populars. De moment queda clara la voluntat dels populars i també la seva força.

4.- La nostre moció relativa a l'Aula de Música Moderna va mostrar un govern feble, sense cohesió. L'alcade va haber de dir que estava d'acord amb nosaltres però que no podia votar-la favorablement perque suposadament l'insultàvem. Algú creu que si estigués d'acord s'hauria d'haver presentat una moció? Algú creu que els professors, els alumnes, els gestors, estaven allà només per passar una estona? El que és cert és que nosaltres no voliem ser còmplices de la pèrdua d'un servei amb tanta solera a la ciutat, d'un servei que ningú no ha dit mai que no funcionés, ans al contrari, d'un servei que en aquells moments ja tenia al voltant de 150 inscripcions. La moció va provocar els nervis tant a ICV-EUiA com a CIU, que va intentar desmarcar-se i rentar la roba bruta dient, amb arguments infantils, que els interessats no havien parlat amb ells, com a partit, fins el dia d'abans, que hi han regidories i regidories i que aquest govern el formen dos grups; que es fa el que es pot ja que l'herència socialista, l'herència dels 23 anys, (ja hi tornem!!).... un conjunt d'afirmacions enrabiades que van provocar (després d'una bona intervenció nostre) que el PP acabés dient que la votava favorablement. Intacta, tal com s'havia presentat, amb les afirmacions relatives a la mala gestió del govern, és tal com va ser aprovada. Amb un govern dividit i amb un alcalde desencaixat. Ah!!!!......i amb la sala i la plaça plena d'usuaris del servei, els professors, els ciutadans i les ciutadanes preocupats pel tancament del servei, tancament que vàrem evitar.

5.- La nostre moció sobre la solució del tema dels abocadors, no va ser aprovada, però vàrem estar acompanyats per una bona representació de persones preocupades per l'acció del govern en aquest tema, persones del PSC i d'altres alternatives polítiques. La ciutat reclama informació sobre les solucions, vol saber i està cansada de tant ocultisme. Aquí el PP els va fer costat sense cap mirament. Mentre el sr. Gonzàlez explicava l'urbanisme des del desconeixement i el simplisme total i absolut, i els regidors del govern, com es fa amb els nens, avalaven les seves "gràfiques" (van dir) explicacions.

6.- De la nostre moció sobre el nom "uralita" .......va ser aprovada amb els vots en contra del PP (encara no entenc per què, volia demostrar, pot ser, que no té cap pacte amb nosaltres?).

7.- Finalment, ja sabeu, arribà el moment dels precs i les preguntes:

a) Nosaltres, un prec: que es torni a deixar útil el parc infantil que hi havia al costat de la biblioteca. Ells, amb la locura electoral, havien promés que seria operatiu acabades les obres i ara diuen que va per força temps ja que formarà part d'altre projecte urbanísitic, juntament amb les finques del costat del Passeig del Pont. Només dir que voliem sensibilitat amb la ciutat, amb els nens i les nenes de la zona que han perdut un espai d'esbarjo; el regidor Cayuela va saltar amb una desafortunada "passió" que veig que el caracteritza, escridassant i parlant dels famosos 23 anys socialistes. D'aquest discurs victimista estic bastant farta. No estic avergonyida de formar part d'un partit que ha tingut responsabilitat de govern, compartida amb altres que ara es renten les mans, durant bastants anys. Anys de començament dels ajuntaments democràtics, després de la foscor franquista, anys d'aprenentatge en la gestió pública, anys d'il·lusions i d'encertos però també d'errades (per descomptat). Però aquests d'ara (que repeteixo també hi eren abans) quan no troben arguments, ...... només s'excusen en el passat, passat que comparteixen més que jo i més que la resta de regidors del meu grup (la majoria sóm nous en aquesta tasca). Ara és l'hora de fer feina, de parlar del present i dels projectes de futur.


b) Després, la ronda de preguntes va començar amb una sobre les activitats de la regidoria de les dones, altre sobre la radio municipal i la repetició de les que, encara i després de dos mesos, no han estat capaços de respondre. Jo em vaig encarregar de les "deutes" i vaig tenir el "gust" d'escoltar de l'alcade un d'aquells "grans discursos" que semblen preparats per fer-los des d'un púlpit. Per contestar sobre les mesures preses en relació a l'estalvi energètic a les dependències municipals, el sr. Morral em va parlar fins i tot de Deu i de l'obra de la creació d'aquest mon. De les mesures,... ni paraula. Deu ser que no n'hi ha. O sigui.....preguntes concretes.....respostes ambígües i disperses. De l'informe sobre els actes vandàlics, .....més del mateix. Encara no sabem res. Serà que no saben el que els hi demanem?.

Al final de tot,.....el plenillo va deixar veure i sentir la diversitat de Cerdanyola: els defensors (alumnes i professors) de l'Aula de Música Moderna que, com és natural, acusaven el govern de mentider entre d'altres lindeses; el representant de Gent per Bellaterra que va fer la intervenció que havia de fer al ple de juliol sobre el tema de Can Jeroni; la petició que algun carrer de la ciutat prengués el nom de Josep M. Xirinacs; el joves que van denunciar la passitivitat municipal vers la política juvenil i l'estat de deteriorament del Casal de Joves (altre herència dels socialistes que acabarà per derruir-se totalment).

Bé. Una tarda de sessions que va acabar passades les onze de la nit, això si , acompanyats de la música moderna de l'Aula que haviem aconseguit mantenir.

Enhorabona Cerdanyola!!!!!!

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, no puc estar-me de dir, que sembla que hi ha una qüestió que caracteritza el perfil del portaveu del Grup municipal de Convergència i Unió, i és la manca de cintura democràtica, per moltes raons, però una principal és la que avuí comentaré. Potser més endavant n'afageixo alguna altra.
Aquest últim ple, és el tercer al qual he assistit en aquest nou mandat,i en dues ocasionas la Sra. Pla ha faltat a les persones sense respectar les diferències en les opinions, en el més vulgar dels estils. La primera en el ple d'investidura on va dir literalment que el PSC representava "gentussa", i la segona en aquest darrer ple, on va conferir comentaris despectius i de burla en atac a les persones i no a les opinions. Confio que només siguin fets puntuals ja que està clar que aquest no és el tarannar del seu electorat, que si ho pogués veure en viu i en directe quedaria francament esfereit. Per sort, els seus companys de grup municipal compensen aquesta qüestió.
Veurem si serà capaç de controlar les seves raujas "barriobajeras".
Estigueu atentents en el futur!!!

30 / setembre / 2007 20:46

Anònim ha dit...

Hola Carme,

És la primera vegada que intervinc en el teu blog i ho faig perquè crec que el teu escrit si no es matisa és un exercici greu de tergiversació del que va passar en el ple:

1- El Toni Morral no va dir en cap moment que les formes no fossin importants en democràcia. El que va dir és que els procediments són importants, però que si on s'ha d'arribar és a unes finalitats compartides, la importància del procediment és més relativa. I, a més, va afegir que es comprometia a ser més curós amb aquestes qüestions. Dir això és ben diferent del que tu dius que va dir.

2- Respecte l'Aula de Música Moderna. Personalment crec que hi ha hagut certa imprevisió per part del govern actual. No se'm cauen els anells per dir això. Ara bé, l'actitud del PSC en no voler modificar ni una coma de la vostra moció, cosa que hagués suposat que el ple "en ple" (valgui la redundància) donés suport a la moció, demostra que l'únic que volieu era capitalitzar políticament el tema. Això és especialment greu si tenim en compte que l'arrel del problema ve d'on ve. És a dir, de la mala gestió del casal de joves i del propi servei de l'aula de música des del seu naixement (i llavors no governava ICV). Crec que oblides dir que els representants de l'Aula de Música Moderna en el propi ple van afirmar que els problemes greus per l'Aula von començar el 2001 (quan governava el PSC).

3- Respecte el tema del parc infantil oblides també una cosa: el regidor Paco Ortiz, del PSC, va mentir. I no només hi ha testimonis sinó que hi ha acta aixecada de la reunió en la qual es va tractar el tema.

4- El tema dels abocadors per mi és especialment greu. I és especialment greu perquè és cínic que ara aneu de salvadors amb aquesta qüestió quan és un tema que va crear i amagar els diferents governs del PSC.

5- Crec que oblides alguna altra cosa també. Per exemple, l'actitud de la regidora Laura Martínez. Primer va fer el ridícul més absolut en la seva intervenció sobre la moció de l'aula de música moderna quan va acusar el PP de formar part del govern assegurant que el PP votaria en contra de la vostra moció. I va passar el que va passar. Ridícul memorable. Però, després, va tenir una actitud poc digna d'una regidora amb la secretaria de l'ajuntament. Potser algú li hauria d'explicar que és una regidora de l'ajuntament de Cerdanyola, i no una fiscal estrella d'una pel·lícula de Hollywood.

6- També oblides el ridícul que va fer en Josep Tarrés quan va demanar que es tornés a fer un programa esportiu dominical de ràdio que... Fa un any que s'està fent!!

En fi, que entenc que doneu la vostra versió del ple, però crec que cal no ser tant partidistes perquè podeu caure en la desinformació (voluntària o no).

Anònim ha dit...

Felicitats per la gestió del partit socialista que ha aconseguit mantenir una servei funamental de la nostra ciutat con es la escola de música.Això són polítiques de esquerres!

Octavi Moreno Griera ha dit...

Bon dia Carme,

Tot i que podria carregar o contradir, bona part de les teves opinions, no ho faré...

Trobo perfecta i adient com a part implicada, les teves reflexions i eufòries, tot i com diu el Roger, son un xic massa partidistes!!!, però ja es això..., el que cal ara, es saber el que opinem tots del tema, i animo a d’altres a fer la seva pròpia valoració, que enriquiria encara mes el debat... Diuen que l’opinió, com tot, es un qüestió de matisos o de l’ampli ventall que et dona el veure les coses des de diversos angles.
Per tant, respecto profundament totes les teves opinions, tot i que sols et recomanaria una mica de moderació a l’hora de posicionar-te en comentaris mes personals, ja que soc de l’opinió de que cal respectar a les persones individualment, per damunt dels posicionaments politics.
Dit això, també recomanaria, s’intentés fer un examen de consciència col•lectiu de tots els que ens dediquem a la política municipal, per aclarir d’una vegada quines herències tenim positives i negatives a la ciutat, durant tots aquets anys d’Ajuntaments Democràtics, per deixar d’una vegada els debats estèrils que paralitzen el desenvolupament de Cerdanyola. Facilitant-nos el poder definir conjuntament les necessitats actual i futures de la ciutat, deixar de fer-ho servir, simplement per criminalitzar a uns o santificar als altres.

Visca el debat i l’opinió, Cerdanyola s’ho val!!!!

Javi Montes ha dit...

M'ha sorprès negativament el comentari que ha fet el Roger Morales. Crec que és d'una irresponsabilitat total i èticament molt, molt discutible que un treballador municipal faci comentaris d'aquest tipus. Una cosa és fer comentaris polítics i un altre ben diferent és acusar als regidors socialistes de mentir o dir en to irònic i totalment despectiu que una regidora del PSC semblava "la fiscal estrella d'una pel·lícula de Hollywood". No sé ,Roger, continues sent membre d'ICV, faltaria més, però crec que hauries de vigilar de fer comentaris tan fora de lloc. Has de ser conseqüent amb les teves noves responsabilitats: ets assessor de l'alcade,estem parlant de coses serioses.

Canviant de tema. Desconec si em vaig equivocar de ple, però jo coincideixo amb la Carme Carmona en que va ser un gran ple pel PSC. El govern va rebre per tots els costats i es va fer palès la seva incompetència total i absoluta. L'Octavi creu que l'anterior ple va ser " guanyat" ( permeteu-me l'expressió) pels socialistes i aquest l'ha deixat en empat, jo , en canvi, opina que el d'abans de vacances va ser més igualat i aquest, sense cap tipus de dubte, va ser molt més favorable pels socialistes.

Bueno opinions n'hi han per tots els gustos i colors...

Anònim ha dit...

No pensava que la meva situacio laboral restringis la meva llibertat d'expressio. Pero si m'he de contenir em contindre. De totes formes crec que coneixent-nos tots i tractant-se d'un debat a traves de blogs, es una mica absurd que hagi de pensar tant que he d'escriure.

per cert, quan parlem despres dels plens tambe m'haure de contenir?

Octavi Moreno Griera ha dit...

Disculpa’ns Carme per utilitzar el teu bloc, en una picabaralla d’aquest tipus..., però crec que el Javi no has estat gaire hàbil, i en aquest cas estic d’acord amb el Roger!!!, si ens hem de tallar a l’hora de dir el que pensem, per qui som, o el que representem, malament anem... crec que en les paraules o millor dit en els escrits, tots mes aviat o mes tard quedem retratats, qui som o que representem, per tant i sense faltar el respectem a ningú, totes les opinions son acceptades... i que ens jutgin els altres.

Javi Montes ha dit...

Roger, crec que s'han de diferenciar el que són els comentaris públics, del que són els comentaris personals que fem i que per la meva part estic encantat. No només això sinó que, a més, crec que després dels plens podriem anar a menjar un bocata i parlar de com ha anat el ple per intercanviar postures. Amb això estic dient, i no vull que s'interpreti malament: que ocupes un càrrec que paguem tots els ciutadans, i que no és molt "normal" que diguis que el Paco és un mentider i que la Laura és una fiscal estrella. No sé, que vols que et digui, pots fer el que vulguis, però a mi, a títol personal, no m'agrada i no em sembla ètic.

Per cert, no em diguis que llavors perds el teu dret a la llibertat d'expressió, perquè saps que no em referixo a això.

Javi Montes ha dit...

Hola Octavi!

No sé si he estat hàbil o no, aquesta no és la meva intenció, l'únic que he fet és donar la meva opinió. Possiblement sóc massa políticament correcte, o tiquismiquis, el cas és que vull que el Roger opini i digui el que pensa ( a més m'agrada com ho fa), però amb arguments i no amb aquestes expressions intentant ridiculitzar al veí.

Anònim ha dit...

Javi, ja et dic que potser tens raó. Però llavors el que faré és no participar en els debats dels blogs perquè sento que no tinc la mateixa llibertat d'opinar.
Per cert, jo no he volgut ridiculitzar ningú. És més, l'expressió de "fiscal estrella" me la va dir precisament una persona del PSC. I em va fer gràcia. Res més.

Javi Montes ha dit...

No dic que no participis!!! No vull quedar jo ara com un " agua fiestas" ni molt menys... vull que entenguis el que estic dient. Si vols continuem per privat (sabina_y_cia@hotmail.com), tot i que et contestaré més tard que entro a classe ja.

PACO DOMINGUEZ ha dit...

El paper del grup socialista en l'últim Ple ha estat BRILLANT. La moció presentada respecte al tema de l'aula de música moderna, ha sigut un benefici per a tots ...... AFORTUNADAMENT VA SORTIR ENDAVANT!!!

Estic totalment d’acord amb el Javi Montes
.... què passaria si un treballador municipal posés en entredit paraules del senyor Alcalde tal com ho ha fet públicament en Roger Morales amb els regidors socialistes???

Tens raó Carme, el govern municipal ha perdut!!
Us animem a continuar fent aquesta feina, pel bé de tots.
Cerdanyola s'ho mereix.

Octavi Moreno Griera ha dit...

Veig que seguiu amb el tema, proposo matar-lo, amb una cervesa al 1900, i paga l’empleat de l’ajuntament com a càstig per haver insultar..., Per cert, i contestant al Paco Dominguez sobre el tema empleats municipals, crec que en hi ha alguns d’empleats municipals que no estan d’acord o qüestionen a l’alcalde o els seus regidors en molts moments... tot i que t’ho pots imaginar, no penso dir perquè...

Javi i Roger, poseu el dia per el tema birra...

Javi Montes ha dit...

Em sembla una fantàstica idea Octavi!!! Però al 1916, no al 1900... I millor em sembla encara que pagui el Roger... jeje.

Aquesta setmana, menys el dijous que vaig a veure Sabina & Serrat al Sant jordi, estic lliure per les nits.

Carme Carmona ha dit...

Hola a tots i totes.

Veig que el meu post, com a mínim, ha servit per deixar servida la polèmica i això sempre és bó.
Dit això m'agradaria fer alguns comentaris:

* És curiós com una mateixa situació té visions diferents, com diferents són les opinions de les persones. Hi ha percepcions de dones, d'homes i també hi ha percepcions de les diferents opcions polítiques. Això no hauria d'extranyar a ningú i per això no cal estirar-se dels cabells.

* Jo expresso les meves idees i impressions que, evidentment, són les meves, les d'una regidora del grup municipal socialista; la resta de persones que estan intervenint tampoc no crec que facin una abstracció de les seves opinions polítiques. Ni tant sols fan una abstracció els periodistes de qualsevol mitjà de comunicació. Per tant no són ni més ni menys partidistes que les de la resta que participeu.

* És cert que amb el resultat del ple tinc una certa "eufòria" com diu l'Octavi; però es que ha de ser així perque hem aconseguit mantenir un servei públic que abans d'entrar al ple (ja ho he dit) estava tocat de mort. Home, si no estigués contenta amb el resultat....mal aniriem.

* Tornant al tema de la moció de l'Aula de Música, el nostre grup tenia com a objectiu aconseguir la continuitat del servei amb les condicions que haviem posat a la moció (no en altres condicions que són les que s'ens van oferir). En això cap maniobra de les que en Roger insinua.

* Si em deixo coses que també van passar al Ple....., evidentment!!. He intentat no ser exhaustiva i, per suposat, he escollit les que he considerat millors, ja que del contrari, sortiria un post interminable. El que he fet ja em sembla molt llarg. Però efectivament, no vaig parlar gens, per exemple, del fet que moltes persones (públic) no van poder entrar i que el representants dels joves (al plenillo) es va queixar d'això.

* Quan la participació dels empleats públics (jo ho soc) en un bloc o escenari similar,...res a dir excepte si es falta el respecte als regidors de qualsevol grup municipal. Els que treballem a l'administració hem de saber separar els nostres papers. Aquesta és norma bàsica. Això no és perdre la llibertat d'expressió.

Finalment, com ja he dit, gràcies per les vostres aportacions (crítiques i lloances).

Jonatan Márquez Cervantes ha dit...

Gràcies per el teu comentari del ple. Lo estaba esperando!!!

No puc dir gaires coses més ja que no vaig asistir al ple (treballo...) pero bueno, gràcies!!

Per cert, això de "super estrella de hollywood" ho trobo desafortunat.

Bueno, dir que aquest és el comentari número 15, enhorabona i canya al bloc!

Anònim ha dit...

El trabajo que esta realizando el grupo socialista es muy constructivo, pero Carmen pararle un poco los pies a Laura. La gente del público empezaba a decir que esta mujer estaba tirando todo el buen trabajo de sus compañeros por el suelo. Con el tema de la moción del aula de música y con el tema de la Secretaria. Pero seguir asé, que se esta viendo las buenas maneras de trabajar que tenéis.

Anònim ha dit...

que coi va fer la Laura? algú m'ho pot explicar? per cert... jo també vaig ser un dels quals va poder entrar al plè una estoneta previ escorcoll dels municipals (i ja m'ho han fet en un parell de plens més..), i dic entrar per no dir que em vaig quedar a les portes del plè sense poder entendre res...
Per cert quan arreglaran la megafonia? per a quan els plens retransmesos per la radio? o per Internet? per a quan un plè més gran?

Esther ha dit...

Roger,
m´és ben igual ara mateix la discussió sobre l´històric del problema del´Aula de Música Moderna.Ens trobem davant d´un problema que s´ha de resoldre de cara als usuaris. Aquest és el tema. No és cert que el PSC no va voler modificar la moció.Abans d´entrar al ple podríem haver arribat a una solució conjunta ,però havíem de modificar la proposta d´acord sense donar una resposta de continuïtat aquest curs al servei. A mi em va sorprendre favorablement la improvisada proposta de CiU però no era la proposta de l´alcalde sobre AMM.
D´altra banda,trobo que capgires les intervencions d´alguns regidors socialistes, intervencions que quedaran molt professionalment recollides per part de la nova secretaria a l´acta del ple, i que els adjectives de forma poc agradable(opinió molt personal). Penso que no es tracta de ridiculitzar esterilment ningú,sigui del partit que sigui.Siguem constructius.
Salutacions a tothom

Anònim ha dit...

tot aquest debat està molt bé, però hi ha una realitat única que gràcies al partit socialista l'Escola de Música Moderna romandrà oberta un any més. Per altra part, ja cansa una mica això de l'herència del passat socialista com a argumentació justificativa de l'actual gestió,crec que IC ja porta 4 anys i per ara continua, no? hem de pensar en el futur i sobretot al present Cerdanyola

Anònim ha dit...

Hola Carme:
Estic totalment d'acord amb el que dius.

D'alta banda alguns dels comentaris que fan certs comentaristes els trobo inadequats i faltes de respecte vers a l'oposició de l'equip governant, ja que els titlla de mentiders, de fer el ridícul, d'anar d'estrelles i de més "floretes".I com no tornem a lo de sempre: a retreure que el que va malament és herència dels que hi havia no a la legislatura pasada sinó l'anterior. És clar es queden tan amples dien que aixó no és culpa d'ells, aleshores que han fet durant quatre anys que han estat?

Anims Carme i a treballar tu i tot el teu equip que com diu el refrany "QUIEN LA SIGUE LA CONSIGUE".

Carme Carmona ha dit...

Hola Carmina. Benvinguda!!

M'agrada que t'hagis animat a participar. Ja veus que aquí tenim molta feina. Però val la pena, de veritat!.

Crec que estem fent una oposició com cal: constructiva però atenta i dura. Alguns creuen que "demagògica", "entorpidora" i no sé quantes "lindeses". Però jo crec que és la manca de costum a tenir una oposició activa. Ja s'hi acostumaran....oi?? Es posaran les piles hi segur que tots anirem millor. Cerdanyola la primera.

Bé,.....un petó molt fort a la nena i al "pepito".
Aviam si tornem a fer una paradeta com la d'avui.