diumenge, 23 de setembre del 2007

COMENÇA LA TEMPORADA



Ja hi som. Comença la temporada. S'està preparant tot de cara al proper ple. Aquesta ha estat una setmana de comissions informatives. El grup, com ja s'havia plantejat, està dedicat a preparar els temes. Aquest serà un ple important, comença a tocar-se el tema del direccional i això és estratègic per la ciutat.
Però la política no és només els ordres del dia de les comissions informatives o del Ple, la política és voler construir ciutat i això vol dir està atent al que es viu al carrer. En aquest sentit hi ha dos temes d'actualitat. Els mitjans n'han parlat: el tancament de l'aula de música moderna i el fet que Cerdanyola sigui la ciutat número 1 en casos de càncer de pleura.
Nosaltres hem de dir alguna cosa. Volem ser les veus dels veïns i veïnes. Que les veïnes i els veïns ens utilitzin en aquest sentit.
És per això que presentem tres mocions en aquest ple:
  • Contra el tancament de l'aula de música moderna.
  • Donar prioritats als treballs de la comissió del nomenclàtor del barri que va des de l'estació de la RENFE fins a l'entrada nord de la ciutat (a totes dues bandes de la Ctra.) i rebutjar per sempre el nom d'uralita de la nostra ciutat, cap barri, cap carrer, cap indret, cap dependència, cap associació ha de fer servir aquet nom que va lligat amb la malaltia i la mort. S'ho mereixen els afectats i els seus familiars.
  • Retirada de l'ordre del dia del ple de la modificació del centre direccional i que primer de tot s'aclari com es resoldrà el tema dels abocadors. Es planifiquen els habitatges massa a prop i fins i tot a sobre d'algun d'ells.

Ja hem fet una roda de premsa sobre tot plegat. Cal que la nostra opinió sobrepassi les parets del saló de plens. Us deixo la imatge de la roda de premsa que hem fet a la seu del partit.Ah!!! Esperem trobar en la resta de grups la sensibilitat necessària per aprovar-ne les tres. El ple del 27 pot ser molt interessant. No hi falteu!!.

De les comissions informatives.....us explicaré el més destacable d'una a la que jo assisteixo: la de Pressidència. El PSC dos regidors, la resta de partits no assisteixen o arriben cinc minuts abans d'acabar. Us explico: es va començar la reunió amb la sòla assistència dels dos regidors nostres, Paco Ortiz i jo mateixa. Cap altre regidor (llevat de la presidenta, només faltava!!). Ni ICV-EUiA, ni CIU, ni el Partit Popular. No els interessa. CIU va arribar cinc minuts abans d'acabar. Una pena. I direu que pot ser a la resta de comissions és diferent. Doncs no canvia gaire. Preguntes sense resposta, incompliment d'horari,....Cobrar, cobraran igual, els temes també s'aprovaran igual,....doncs................es veu que la ciutat no es mereix ni una mica del seu temps. Pot ser ningú els ha explicat que les informatives és allà on la llei preveu la participació de tots els partits de manera ponderada a la de la representació que ostenten. Cerdanyola es mereix quelcom més que aquesta deixadesa.

El que sí que sembla que donen importància és a una "volteta", amb autocar al direccional, que s'està preparant per a la setmana de després del plenari, i que durarà TOT EL MATÍ. En aquesta comissió que us he comentat volien que confirmessim la nostra assistència, per saber del número de places. És fort....no hi ha temps per les reunions preceptives i en canvi per això..... Bé, lastimós però és així. Ja veurem com el nostre grup, des de l'oposició, pot posar fil a l'agulla per posar ordre en el desori!!.

Ah!!! per acabar un tema molt diferent però no menys interessant: avui el Cerdanyola Club d'Hoquei ha jugat contra el Barça a casa nostra (sí....ja estem a la divisió d'honor, a la OK lliga). El resultat: 1 a 3. Però hem perdut amb dignitat. Comencem bé. El pavellò de gom a gom, pràcticament no havia lloc.

Aquesta serà una temporada interessant a tots els nivells: política i esport.

4 comentaris:

Jonatan Márquez Cervantes ha dit...

Ei Carme! Hi ha una opción on fica "no mostrar nombres a pie de foto" (o algo así) quan tens totes les fotos. També tens l'opció de canviar el nom. Sino ho trobes, digam-ho.

Lo de les comisions crec que s'ha de denunciar publicament (publicar-ho al bloc ja és un primer pas). És molt fort!!

Salut!!

Aintzane ha dit...

Hola Carme!

Ja t'he contestat en el meu bloc i t'he linkat! una abraçada!

Aintzane

Jonatan Márquez Cervantes ha dit...

Espero el teu post del darrer ple (treballo i no puc anar als plens!!).

Anònim ha dit...

Bé, no puc estar-me de dir, que sembla que hi ha una qüestió que caracteritza el perfil del portaveu del Grup municipal de Convergència i Unió, i és la manca de cintura democràtica, per moltes raons, però una principal és la que avuí comentaré. Potser més endavant n'afageixo alguna altra.
Aquest últim ple, és el tercer al qual he assistit en aquest nou mandat,i en dues ocasionas la Sra. Pla ha faltat a les persones sense respectar les diferències en les opinions, en el més vulgar dels estils. La primera en el ple d'investidura on va dir literalment que el PSC representava "gentussa", i la segona en aquest darrer ple, on va conferir comentaris despectius i de burla en atac a les persones i no a les opinions. Confio que només siguin fets puntuals ja que està clar que aquest no és el tarannar del seu electorat, que si ho pogués veure en viu i en directe quedaria francament esfereit. Per sort, els seus companys de grup municipal compensen aquesta qüestió.
Veurem si serà capaç de controlar les seves raujas "barriobajeras".
Estigueu atentents en el futur!!!