dimarts, 2 de juny del 2009

Jo votaré SOCIALISTA, jo votaré la MARIA BADIA



Alguns plantejen les eleccions europees com a unes primàries de generals, d'altres com a primàries d'autonòmiques. Aquests són aquells que les van perdre. Però ara els toca esperar (PP i CiU).

Altres, que no estan ni aquí ni allà, no tenen altre programa que intentar demostrar que el seu vot serà útil(ICV-EUiA).

El Parlament Europeu té més de 700 diputats....amb quí faran aliances per aconseguir el que defensen? Els primers callen sobre això. Quan callen....enganyen.

Per exemple CiU va amb el grup liberal que va votar en contra de l'ampliació del descans per maternitat i del de paterniat; o que prioritza l'eix de l'atlàntic front l'eix del mediterrani.

Que diguin com defensaran Catalunya amb aquests aliats!

Del Partit Popular?....es tracta de tenir clar si volem l'Europa de la pau o la de la foto de les Azores; si volem l'Europa d'uns pocs o la de la majoria; la dels valors o la de "tot s'hi val" en benefici personal.

Per a mi és clar: votaré socialista perquè vull l'europa social, la de les persones, la de les igualtats, la de la pau, la que treballi per reequilibrar l'economia en favor de la majoria, la que pensi en la innovació i la creativitat en lloc de la ma d'obra barata. I ho tinc clar perquè, per aconseguir tot això, la familia socialista compta amb un gran grup parlamentari fort: els socialistes europeus que hores d'ara ja són més de 200 diputats.

I a més a més......la candidatura del Partit dels Socialistes de Catalunya és l'única que presenta com a primera candidata una DONA. I no és qüestió de quota....és qüestió e conviccions.