diumenge, 15 de setembre del 2013

Comencem el nou curs amb energies renovades

Comença un nou curs escolar. Un any més els nostres infants es retroben amb els seus companys i mestres, i els pares i mares tornem a les nostres responsabilitats i rutines diàries.

De la mateixa manera també donem la benvinguda al nou curs polític que espero i desitjo esdevingui profitós per a Cerdanyola i el conjunt de la ciutadania.

Tot just ara s’esgoten els mesos d’estiueig i malgrat aquest període és idoni per gaudir d’uns dies de descans, és inevitable aprofitar la distància per reflexionar al voltant de la ciutat, valorar la gestió feta i, sobretot, fixar els objectius futurs i el full de ruta que ens ha de permetre assolir-los.

D’aquesta reflexió n’he extret dues conclusions clares. La primera és que l’actual context ens ha de fer veure les nostres prioritats, i per tant, saber diferenciar entre aquelles coses que podem fer i aquelles que, per raons externes i de conjuntura són inviables en aquests moments. I la segona, no és altra que la de refermar-me en la Cerdanyola que vull i per la que seguiré treballant amb convicció.

Vull una Cerdanyola que pensi cada cop més en les persones, amb uns equipaments adequats a les nostres necessitats i uns serveis públics propers i de qualitat.

Vull una ciutat on els veïns i veïnes gaudeixin d’uns carrers i places netes i en bones condicions, on fem de la convivència i el respecte un segell indestriable de la nostra forma de viure i gaudir Cerdanyola.
   

Per aquest motiu hem començat el nou curs polític amb més força i il·lusió que mai. I és que més enllà de les obres de millora que s’estan duent a molts carrers de la ciutat, projectes com ara la nova Biblioteca Central, la recuperació de la Zona Esportiva Municipal Fontetes o el nou espai previst a Xarau són el millor reflex d’aquesta Cerdanyola per la que vull treballar.

 La de les persones!  

Article publicat a "Cerdanyola al dia" 12 de setembre 2013