dissabte, 6 de setembre del 2008

Notícies



Desconectada però enganxada d'altre manera: aquest estiu la xarxa "facebook" ha estat la meva. Si entreu...us enganxarà.

Deixo una imatge del meu estiu 2008: un paratge de Lanzarote.

També deixo la foto de la Mini, que durant diversos anys ha compartit amb la família casa i soroll. El dia 10 d'agost la vam trobar morta. Intoxicada, no sabem encara de què ni amb què. He avisat els veïns per poder posar remei si trobem més casos al barri.

Bé. Ara,..rebuscant papers i notícies; per resituar-me i fer una "reentré" diversa; poso damunt la taula virtual algunes d'elles:

Bé,....ara tornem a la quotidianitat: nou curs escolar (ja he comprat els llibres i el material -ufff.-), nou 11 de setembre (ja l'estem preparant),...nou curs polític (ple d'incerteses i amb un govern dèbil),..nou curs de ciutat (amb una Cerdanyola que mereix canviar el seu present per mirar un horitzó de benestar i modernitat!!).

A nivell del PSC,....la Festa de la Rosa que ja preparem pel proper 21 de setembre i els preàmbuls del 4art. Congrés de Federació que es preveu pel 4 d'octubre i en el que l'Agrupació participarà amb 14 delegats i delegades: som la segona agrupació del Vallès Occidental Sud.

Anirem comentant!