dijous, 15 de novembre del 2007

LA SETMANA

Abans que comenci la setmana de les comissions informatives que, com sabeu, té entitat i protagonisme propi en l'activitat municipal, no volia deixar de comentar alguns temes.


Assemblea Extraordinària del PSC de Cerdanyola per a l'elecció d'una nova Executiva de la que formo part.

L'important: La demostració, altre vegada, de les profundes conviccions democràtiques de la militància; l'assemblea va ser una festa democràtica del partit.
Destacable amb subrayat: Ningú no va oblidar la figura i la tasca d'unitat desenvolupada durant els darrers anys per José Miguel Moreno. Les veus van ser unànimes. Jo, de manera molt especial, ara el vull agrair l'ajut, la comprensió, de vegades fins i tot la "complicitat" en bons i no tant bons moments. Ajuda, comprensió i complicitat amb la que vull continuar comptant. Amb la que ja sé que compto, tant al grup municipal com al partit. Gràcies.
Les polítiques de gènere: un compromís democràtic. Aquest ha estat el títol de la conferència de clausura d'una setmana plena d'activitats (lúdiques i formatives) per al personal; la setmana de qualitat que cada any fem a Esplugues. Amb el títol ja us podeu imaginar: posar les polítiques de gènere en la centralitat de l'activitat municipal: L'urbanisme vist des de la perspectiva de la vida quotidiana, la seguretat ciutadana amb ulls de dona, els pressupostos amb perspectiva de gènere, la igualtat en tots els àmbits; de manera que les dones no tant sols tinguem els drets,... també les oportunitats. Aquest és un compromís democràtic que m'agradaria fer real a la meva ciutat. De moment el puc viure on treballo però......tot arribarà.
Finalment, no puc deixar de comentar que el proper diumenge tenim tots una cita: Sant Iscle. Aquesta serà una trobada que em tornarà, com altres vegades, els records de les excursions a Can Catà, de la tornada amb la classe de l'Anunciata (parlo de més de 30 anys), amb les xiruques i els pans beneïts. Una bona oportunitat també per compartir una estona amb els amics i amigues de sempre, amb els companys i companyes de partit.
Fins diumenge!!.

6 comentaris:

Esther ha dit...

Em sembla que l´alcaldessa d´Esplugues ho té molt clar i està encertant. Ja era hora que de "facto"tinguessim polítiques municipals amb perspectiva de gènere per fer una ciutata més justa en termes d´igualtat i convivència.
Algun dia arribarà a Cerdanyola!
salutacions!

Carme Carmona ha dit...

Hola Esther!!.
Jo per la part que em toca, estic molt orgullosa. El tancament d'aquesta setmana (la que he dit que fem a Esplugues) ha estat del tot fantàstica. Vàrem fer la conferència que he comentat i un tast de productes de comerç just que va ser tot un exemple solidari.
Ens hem de posar les piles i preparar coses semblants. Ja ho parlarem!!
Petons.

Marc Arza ha dit...

Carme,

A l'Olla de Grills s'ha obert un debat interessant: o PSOE=PP o CAT=PSOE.

http://olladegrills.wordpress.com/2007/11/18/o-psoepp-o-catpsoe/

T'apuntes?

Marc Arza
www.catalunyafastforward.blogspot.com

Pol Moragas ha dit...

Hola Carme!

Sóc el Pol Moragas de ICV - JEV que m'he unit a aquesta blogsfera!
Felicitats per la nova executiva del PSC Cerdanyola

Adeuu! ja anire escribint!

Carme Carmona ha dit...

Hola Pol.
Ampliar la blogsfera de Cerdanyola pot ser tot un repte!!. Els joves heu de fer sentir la vostra veu, a la xarxa també.
Moltes gràcies per la teva visita.

Seras benvingut!!

Roger M. Puig ha dit...

Després de dies amb el meu blog caigut per la xarxa, n'he hagut de fer un altre...