divendres, 25 de setembre del 2009

emocions i canvis


El de setembre és un mes "curt" i el seu Ple també ho ha estat. Avui no vull fer cap resum de la sessió. Això ho deixo per un altre dia.

Un Ple el de setembre, curt però carregat d'emocions. L'Antonio Cárdenas comunicava la seva decisió de renúncia a l'acta de Regidor. Motius personals l'han conduit a deixar el càrrec. Com ell diu...tothom pot opinar de la vida d'un altre però només és un mateix qui l'ha de viure.

El nostre grup perd un element important: l'ha sabut liderar, conduir, acompanyar i ensenyar. També com ell diu, el grup ha crescut, s'ha fet fort durant aquests dos anys i escaig. Però, per sobre de qualsevol altre consideració, perd una PERSONA amb majúscules. Una persona de valors, amb una capacitat de treball impressionant, amb un sentit de la responsabilitat que l'ha portat a fer aquest gest, posant també per damunt de tot interessos més generals.

Ara, i torno a utilitzar les seves paraules, que tots els partits de forma legítima estant situant el seu horitzó a les eleccions municipals de 2011, ell creu que aporta més al PSC deixant pas que mantenint-se en el seu càrrec.

A nivell més personal.....enyoraré els divendres treballant amb ell,......convertint en propostes, les idees, les il·lusions de tot el grup.

L'Antonio deixa el càrrec, però ens deixa uns valors; deixa el grup municipal, però ens deixa un projecte fort, el projecte del PSC: la il·lusió per Cerdanyola. Això continua. Com l'Antonio continuarà sent un referent per al nostre projecte: la Cerdanyola que hem somiat, la que van voler els milers d'homes i dones que ens van donar el seu vot, la seva confiança. La ciutadania que va fer que el Grup Municipal Socialista sumés 10 regidors i regidores. Entre ells l'Antonio Cárdenas.

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.